VAGA GENERAL D’UNIVERSITATS 29F

Els Estudiants, PAS I PDI que ahir van assistir a la curta assemblea de les 13’30h a Jaume I, han  consensuat l’horari perquè demà 29F poguem anar tots junts a la manifestació:
8’30h: Piquets informatius davant de cada centre de treball.
11h: Concentració davant de cada Campus, coincidint amb les concentracions diàries que s’estan fent.
11’15h: Trobada en la cruïlla Pujades amb Wellington dels Campus Mar i Poblenou amb el Campus Ciutadella per marxar cap al Rectorat.
11’30h: Concentració en Mercè tot/es junts.
12h: Marxa en columna des del Rectorat fins a la Plaça Universitat.
12’30h: Inici de la manifestació conjunta d’Universitats a Plaça Universitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a VAGA GENERAL D’UNIVERSITATS 29F

  1. Les treballadores del torn de festius que donem suport a la convocatòria de vaga i a la resta de mobilitzacions per a la defensa de la universitat pública i contra les retallades als drets socials i laborals:
    Volem solidaritzar-nos amb la convocatòria de vaga del proper dimecres 29 de febrer, aprovada per l’assemblea, el divendres 24 de Febrer.
    Com el torn de cap de setmana no es veu afectat dins de la seva jornada laboral, i per tant no pateix el cost econòmic que suposa, hem decidit aportar el que ens pertocaria en cas de poder fer-la.
    Aquest diners els aportarem al col•lectiu àgora upf, per ser l’espai autogestionat de trobada obert a tota la comunitat universitària.
    Convidem a que totes aquelles persones que es veuen obligades a treballar per serveis mínims, però es solidaritzen amb les mobilitzacions, a trobar formes de col•laboració.
    Així ens solidaritzem amb la resta de companys que fan vaga aquest dia i obrim aquesta proposta a altres membres de la comunitat universitària que si vulguin adherir.

Deixa un comentari, no cal que escriguis ni nom ni correu electrònic