ACORDS DE L’ASSEMBLEA GENERAL 24 /2/2012

·         PARTICIPAR DE L’ASSEMBLEA GENERAL (PAS, PDI I ESTUDIANTS) QUE ES FARÀ AQUEST DILLUNS 27 A LES 13.30 AL PATÍ DE JAUME I PER CONTINUAR DECIDINT ACCIONS I MOBILITZACIONS. 

ADHERIR-NOS A LA VAGA DEL 29 DE FEBRER.

·         CONCENTRAR-NOS DIMECRES 29F A LES 8:30 DEL MATÍ DAVANT LES PORTES DELS CAMPUS PER FER PIQUETS INFORMATIUS
·         CONCENTRAR-NOS DIMECRES 29F A LES 11h DAVANT DEL RECTORAT (plaça de la Mercè) PER OCUPAR-LO FINS A LES 12h QUE MARXAREM EN COLUMNA CAP A LA MANIFESTACIÓ.
·         PARTICIPAR A LA MANIFESTACIÓ CONVOCADA PER LA PUDUP A LES 12.30 DEL MATÍ A PL. CATALUNYA.
·         EMMARCAR LA VAGA EN UN SEGUIT DE MOBILITZACIONS SOSTINGUDES I COL·LECTIVES DE LA COMUNITAT UNIVERSITÀRIA DE LA UPF, MITJANÇANT L’ÀGORA UPF I EN COORDINACIÓ AMB LA RESTA D’UNIVERSITATS PÚBLIQUES CATALANES (PUDUP).
·         ES DEMANA LA DIMISSIÓ DEL RECTOR I LA POSSIBILITAT QUE ELS REPRESENTANTS CLAUSTRALS AIXÍ HO SOL·LICITIN EN UN CLAUSTRE EXTRAORDINARI.
·         FER PÚBLICA LA FACTURA DE L’HOTEL LA MOLA (reunió càrrecs direcció UPF amb un cost de més de 6 mil euros) I TOTES LES INFORMACIONS QUE SUPOSIN UNA DESPESA DE DINERS PÚBLICS NO ESSENCIAL.
·         CONCENTRAR-NOS TOTES I TOTS, CADA DIA, DES DEL DILLUNS 27 DE FEBRER, DAVANT LES PORTES DELS EDIFICIS (Mercè, Mar, Ciutadella, Poblenou) A LES 11h I A LES 17h (excepte dimecres al matí que ens concentrem al rectorat)
·         PORTAR CADA DIA SAMARRETES AMB EL DISSENY DEL LOGO “UPF CONTRA LES RETALLADES” I EL LEMA EN DEFENSA DE LA UNIVERSITAT PÚBLICA. AQUEST LOGO ES POT IMPRIMIR A LES SAMARRETES O BÉ SOBRE PAPER. ES PENJARÀ AL BLOC DEL “COL·LECTIU ÂGORA UPF”
·         EXPLICAR ALS PARES I MARES DELS ALUMNES DE LA UNIVERSITAT I AL TEIXIT ASSOCIATIU EN GENERAL QUINA ÉS LA UNIVERSITAT DEL FUTUR, PRIVATIVA PER CADA COP MÉS SECTORS DE LA SOCIETAT.
UPF, 24 de febrer de 2012
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a ACORDS DE L’ASSEMBLEA GENERAL 24 /2/2012

  1. Mushroomito ha dit:

    Estudio al Campus de la Comunicació de la UPF i no ens arriba pràcticament cap informació de la vostra activitat. Crec que haurieu de fer més difusió de les assamblees i decisions que es prenen, perquè és possible que molta gent que hi podria estar interessada no li arribi la informació. Per exemple, jo no sabia que el dia 24 hi havia una assamblea i si ho hagués sabut segurament hagués vingut.
    Gràcies

  2. Des del Col·lectiu Àgora UPF intentem fer el màxim de difusió possible sobre aquests temes. Als treballadors/es de la UPF ens és complicat fer la visualització que voldríem sobre les retallades. Per això existeix el blog del Col·lectiu Àgora UPF, que intenta englobar PDI/PAS/Estudiants, i és on hi publiquem les convocatòries d'assemblees, mobilitzacions, etc.
    L'únic que et podem dir és que visitis el blog sovint per poder conèixer les novetats sobre les mobilitzacions a la UPF.

    Gràcies pel teu interès.

Deixa un comentari, no cal que escriguis ni nom ni correu electrònic

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s